tirsdag 26. mai 2015

hCG-kuren forbrenner det skadelige fettet





Visste du dette om fettet på kroppen din? Og visste du at vanlige dietter og slankekurer tærer først på det fettet kroppen skal ha?

FETT

På kroppen har vi tre typer fett, det er det er det strukturelle fett, reservefettet og det farlige fettet som kalles det ikke essensielle fettet.

Det strukturelle fettet et det fettet vi skal ha på kroppen og som beskytter indre organer, huden og rundt muskler og ledd. For eksempel har vi dette fettet under hælene slik at vi klarer å gå på føttene våre uten at det gjør vondt.

Reservefettet er det fettet vi også skal ha i tilfelle hungersnød og sult. Dette fettet gjør oss ikke overvektig. Reservefettet er jevnt fordelt på hele kroppen.

Det ikke essensielle fettet- det farlige fettet er det som fører til overvekt og fedme. Fettet sitter rundt indre organer og typisk på mage, rumpe, lår og hofter hos damer. Det er dette fettet vi skal bli kvitt. Under en vanlig slankekur vil kroppen først tære på det strukturelle fettet, deretter på reservefettet. Det er derfor vi blir så slitne, matte, sultne, dratt i ansiktet og mange får mørke ringer rundt øynene. Når prosessen i kroppen har kommet dit at den er klar for å forbrenne det farlige fettet så er vi som regel så utmattet, slitne og sultne at vi orker ikke mer. Vi har gått ned i vekt, men siden det ikke er det riktige fettet som er borte så ender vi ofte opp med å bli tynne på steder vi ikke ønsker å bli tynne og opplever at fettet sitter som støpt der vi vil bli kvitt det, typisk på mage, rumpe og lår.

hCG-kuren virker på den måten at den starter å forbrenne det farlige fettet. Derfor går man mye og fort ned i vekt. Og kroppen ser godt ut, med vekttap på de riktige stedene. Det fettet som skal være på og i kroppen forblir der.

 


 Følg meg gjerne på facebook Inspired by Happy Body


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg har det godt når jeg.....

Jeg har det godt når jeg: Lager meg en god grønnsaksjuice. I dag ryddet jeg i kjøleskapet og brukte gulrøtter, rødbeter, agurk, epl...